Op deze pagina kun je meer informatie vinden over het verzendproces bij bejeacmu. Voor de verzending van de bestelling maken wij gebruik van de diensten van PostNL via MyParcel.

Levertijden
Heb je op werkdagen voor 15:00 uur besteld & betaald? Dan wordt jouw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Bestel je vanuit Nederland? Dan heb je in 99% van de gevallen het pakket de volgende werkdag in huis. Bestel je vanuit België dan heb je in 99% van de gevallen het pakket binnen twee werkdagen in huis. Voor andere Europese landen geldt dat het pakket doorgaans binnen 7 werkdagen wordt bezorgd. Mocht de levering onverhoopt langer duren of is een artikel niet meer beschikbaar, dan zullen wij je hierover zo spoedig mogelijk informeren.

Verzendkosten Nederland
De verzendkosten binnen Nederland zijn € 2,95 (inclusief BTW) en jouw bestelling wordt gratis verzonden als de orderwaarde € 25,00 of hoger is. Het pakket is standaard verzekerd tegen schade en diefstal. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om de zending te volgen via track and trace van PostNL. Kleine pakketjes die door de brievenbus passen worden verzonden als brievenbuspakje met track and trace. Grotere pakketten worden verzonden via de pakketdienst van PostNL.

Verzendkosten Europa
De verzendkosten voor zendingen buiten Nederland, maar binnen Europa zijn € 5,95(inclusief btw) en jouw bestelling word gratis verzonden als de orderwaarde € 75,00 of hoger is. Het pakket is standaard verzekerd tegen schade en diefstal. Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om de zending te volgen via track and trace van PostNL. Alle pakketten worden verzonden via de pakketdienst van PostNL. Afhankelijk van het land van bestemming kan PostNL de plaatselijke bezorging uitbesteden aan een lokale bezorgpartner, bijvoorbeeld Bpost in België.

Verzendbevestiging met track and trace
Op de dag van verzending ontvang je van ons per mail een verzendbevestiging met het track and trace nummer. Dit zal in de meeste gevallen aan het einde van de dag zijn tussen 16:00 en 20:00 uur.

Heb je vragen over ons verzendproces? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

© 2018 - 2020 bejeacmu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel