Je hebt bij ons altijd 14 dagen bedenktijd waarin je kunt aangeven dat je de bestelling of een gedeelte daarvan wilt retourneren. Nadat jij de retour per mail bij ons hebt aangemeld heb je nog eens 14 dagen de tijd om het pakket naar ons terug te sturen.      

Bij bejeacmu willen wij je het gemak geven van 24/7 online shoppen in combinatie met de voordelen van 'gewoon' winkelen. In een gewone winkel hoef je toch ook niet te betalen als je iets wilt ruilen? Precies! Daarom kun je bij bejeacmu de bestelling of een deel daarvan gratis retourneren. Dit geldt voor zowel leveringen binnen Nederland als daarbuiten. Wij kunnen je na aanmelding van je retourzending een gratis label per mail toesturen. Koop je zelf een pakketzegel bij het postkantoor? Dan vergoeden wij de gemaakte verzendkosten.

Wil je een product omruilen? Geen probleem! Je kunt een verzoek tot omruiling indienen via info@bejeacmu.nl. Voor de eventuele bijbetaling ontvang je van ons apart een factuur.

Heb je per ongeluk een verkeerd afleveradres opgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij zullen dan proberen de zending tegen te houden en het adres aan te passen.

Heb je een vraag over ons retourbeleid? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

                                                               


Retourbeleid van bejeacmu

Het herroepingsrecht
U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. Gedurende deze termijn kunt u datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen, tenzij de verpakking een verzegeling bevat. Heeft u meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij u daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen. Als u in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden heeft besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u het laatste product of onderdeel heeft ontvangen. Op het moment dat u met ons een regelmatige levering van producten bent overeengekomen verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, het eerste product fysiek in bezit krijgt.

Gebruikmaken van het herroepingsrecht
Om gebruik te maken van uw herroepingsrecht verzoeken wij u het modelformulier te gebruiken en uw retour vooraf aan te melden via info@bejeacmu.nl. Het modelformulier kunt u hier vinden. Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren. U heeft na aanmelding van uw retourzending opnieuw 14 dagen de tijd om het pakket retour te sturen.

Gratis retourlabel
Bij het aanmelden van uw retour kunt u aangeven of u een gratis retourlabel wilt ontvangen of dat u zelf een pakketzegel koopt op het postkantoor. Wij kunnen u per mail een retourlabel toesturen welke u kunt uitprinten en op het pakket kunt plakken. Vervolgens kunt u het pakket kosteloos afgeven bij een PostNL pakketpunt.

Terugbetaling
Nadat u gebruik heeft gemaakt van uw herroepingsrecht ontvangt u alle betalingen, inclusief eventuele verzendkosten voor de heenzending, binnen 14 dagen terug mits de retourzending in ons bezit is. Stuurt u slechts een gedeelte van de bestelling retour, dan ontvangt u het aankoopbedrag voor dat deel terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee u betaald heeft, tenzij u een andere methode met ons afspreekt. U kunt de redelijk door u gemaakte kosten per e-mail via info@bejeacmu.nl aan ons doorgeven. Wij zullen deze kosten vergoeden.

Bewijs van retoursturen
Na afgifte van uw pakket ontvangt u van PostNL een verzendbewijs. Bewaar deze goed! Dit is uw bewijs voor het retoursturen van het pakket. Mocht er onverhoopt iets met de retourzending gebeuren dan kunt u bewijzen dat u het pakket heeft afgegeven op het postkantoor. Als u gebruikmaakt van het door ons toegestuurde verzendlabel dan krijgt u dit bewijs automatisch. Plakt u zelf postzegels op het pakket of koopt u een (pakket)zegel? Zorg er dan altijd voor dat u kiest voor een verzendoptie met track and trace.

Uitsluiting herroepingsrecht
Het herroepingsrecht is uitgesloten voor op maat gemaakte producten, zoals gegraveerde sieraden en producten die om hygiënische redenen niet retour kunnen worden genomen. Denk aan bijvoorbeeld panty's en kousen of cosmetica waarvan de verzegeling verbroken is.

 

© 2018 - 2020 bejeacmu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel