Voor de betalingen maken wij gebruik van de diensten van Klarna.
Onze webshop is uitgerust met een 'slimme' checkout. De betaalmethoden die voor jou beschikbaar zijn, zijn per consument verschillend en afhankelijk van betaalgedrag in het verleden. Klarna voert tijdens de checkout op de achtergrond een kredietcheck uit. Hierdoor kan het gebeuren dat een bepaalde betaalmethode voor jou niet beschikbaar is. Hier hebben wij helaas geen invloed op.

Via Klarna heb je de volgende betaalmogelijkheden:

iDeal (Nederlandse klanten)
Een van de meest bekende betaalmethoden online is iDeal. Via iDeal kun je snel een eenvoudig betalen via jouw eigen bank. Je hebt hiervoor een Nederlandse bankrekening nodig met de mogelijkheid van internetbankieren.

Éénmalige machtiging (Nederlandse klanten)
Je kunt online een éénmalige SEPA incassomachtiging afgeven. Klarna schrijft het bedrag automatisch binnen vrijf werkdagen van jouw rekening af.

Naam incassant: Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden

Incassant ID: SE71ZZZ5567370431

Handelsregister (SE): 556737-0431

Met deze machtiging geef je toestemming aan Klarna Bank AB (publ) om incasso-opdrachten te sturen naar je bank om een bedrag van je rekening af te schrijven en aan je bank om een bedrag van je rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Klarna Bank AB (publ).

Als je het niet eens bent met deze afschrijving kun je deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met je bank. Vraag je bank naar de voorwaarden.

Creditcard
Je kunt via de Klarna checkout ook betalen met een creditcard. Dit kan een Visa of Mastercard zijn.

Achteraf betalen (Nederlandse klanten)
Met achteraf betalen van Klarna kun je nu kopen en binnen 14 dagen betalen. Let op! Bij het niet tijdig betalen van de factuur worden er extra kosten door Klarna in rekening gebracht. Na 14 dagen ontvang je een eerste herinnering, blijft de betaling uit dat zal Klarna een bedrag van € 13,50 in rekening brengen voor een tweede herinnering. Blijft opnieuw de betaling uit dan zal Klarna incassokosten in rekening brengen. Hiervoor is een wettelijk minimum vastgesteld van € 40,00. De mogelijkheid om wel of niet achteraf te kunnen betalen wordt geboden op basis van het betaalgedrag dat bij Klarna staat geregistreerd. bejeacmu heeft hier helaas geen invloed op.

Betaal nu (Buitenlandse klanten)
Directe online betaling via Sofort banking. Dit is vergelijkbaar met Bancontact/Mister Cash en verloopt via jouw eigen vertrouwde omgeving van internetbankieren.

Heb je vragen over onze betaalmethoden? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder.

 

© 2018 - 2020 bejeacmu | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel